Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

Asztali lámpa


-

Az asztali lámpák fontos szerepet játszanak a belső terek világításában és kialakításában, kiválóan szolgálva mind funkcionális, mind dekoratív célokat. Ezek a kis méretű, rendkívül változatos lámpatestek egyedülálló módon illeszkednek az otthonok, irodák és más belső terek berendezési stílusához.

Az asztali lámpák számos formatervezési és stílusváltozatban érhetők el, így a felhasználók könnyedén megtalálhatják az adott térrel leginkább harmonizáló darabot. A lámpák lehetnek modern és letisztult formavilágúak, vagy éppen klasszikus és díszített kivitelűek, így mindenki megtalálhatja az egyedi ízléséhez és tervezési elképzeléseihez leginkább illőt.

Funkcionális oldalról nézve az asztali lámpák ideálisak az olvasáshoz, munkához vagy akár hangulatfényként is használhatók. A kisebb méretük lehetővé teszi, hogy szinte bárhová elhelyezzük őket, az íróasztaltól a nappali asztalkáig, vagy éppen éjjeliszekrényként az alvószobában.

Az asztali lámpák általában különféle fényforrásokkal működnek, de a modern változatokban gyakran találhatók LED-es megoldások is, amelyek energiatakarékosak és hosszú élettartamúak. Az okos világítástechnika térnyerésével az asztali lámpák is egyre gyakrabban rendelkeznek színváltó, távirányítható vagy éppen időzíthető funkciókkal.

Az asztali lámpák így nemcsak a megfelelő világítást biztosítják, hanem egyúttal a tér dizájnereként is szolgálnak, hozzájárulva az adott helyiség kényelméhez és hangulatához. Az egyedi kivitelek és a funkcionalitás kombinációja révén az asztali lámpák széles körben alkalmazhatók, és egy személyes, stílusos megvilágítási megoldást nyújtanak.

303termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
399 Ft - 92 499 Ft