Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név:
Kontakt Smart Home Kft.
Cím:
2500 Esztergom, Leiningen Károly utca 12
Telefon:
Áruház neve:
Lámpák Világítás és Fényforrások - Luxcenter.hu
Adószám:
29304217-2-11
EU adószám:
HU29304217
Cégjegyzék szám:
11 09 028888
Kapcsolattartó neve:
Kontakt Smart Home Kft.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36304217868
Kapcsolattartó e-mail címe:
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Szállítás
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
49 999  Ft
1 090 Ft
50 000  Ft
50 000  Ft
ingyenes
ExpressOne
expressone_api
Az ExpressOne a piac meghatározó csomaglogisztikai szolgáltatójaként minőségi, gyors és rugalmas kézbesítést garantál. Az ExpressOne európa szerte vállalja export és import küldemények célba juttatását, akár utánvéttel is.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
49 999  Ft
1 990 Ft
50 000  Ft
-
ingyenes
MyGLS API csomagpont
mygls_api_dropoffpoints
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
50 000  Ft
1 090 Ft
50 001  Ft
50 000  Ft
ingyenes
GLS házhozszállítás
mygls_api
Ebben az esetben a megrendelés ellenértékét kiszállításkor a futárnál történik a fizetés!
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
50 000  Ft
2 290 Ft
50 001  Ft
50 000  Ft
ingyenes
MPL futárszolgálat 15-20 nap szállítási idő
mpl
Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
50 000  Ft
1 990 Ft
PostaPont 15-20 nap szállítási idő
postapont
Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
50 000  Ft
990 Ft
Fizetés
Előre utalással
Sikeres megrendelés után egy elektronikus proforma számlát küldünk, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a proforma számla számát, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni.
Utánvéttel
Megrendelését átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával egyenlítheti ki a kiszállítást végző futárnál.
Bankkártyás fizetés
Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés feldolgozását csak a sikeres fizetés után kezdjük el. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Mobil Kft.


Webáruházunk részére az OTP Mobil Kft. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az Simplepay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.