Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

Kerti víztömlő


-

A kerti víztömlő egy alapvető kerti eszköz, melynek célja a növények és kertterületek öntözése. Ezek az eszközök széles körben elérhetők különböző hosszúságokban és kialakításokban, megkönnyítve a vízellátás és öntözés folyamatát a kertésznek.

A kerti víztömlők gyakran készülnek tartós és időjárásálló anyagokból, például PVC-ből vagy poliuretánból. Ezek az anyagok ellenállnak a külső környezeti tényezőknek, mint például a napfény, az eső és a hőmérsékletváltozások, biztosítva a hosszú élettartamot.

A kerti víztömlők rendelkeznek különféle kialakításokkal és funkciókkal, például csepegtetőrendszerrel, mely lehetővé teszi az egyenletes öntözést anélkül, hogy a víztömlőt kézzel kellene mozgatni. Az összehúzható és összegöngyölhető víztömlők könnyű tárolást és szállítást tesznek lehetővé, különösen kisebb területeken vagy erkélyeken.

Az öntözés hatékonyságának növelése érdekében néhány kerti víztömlő felszerelhető különféle kiegészítőkkel, mint például fúvókák, szórófejek vagy permetezőpisztolyok. Ezek a tartozékok lehetővé teszik a víz szórófokozatának változtatását, a kert különböző részeinek megöntözését vagy akár a kert tisztítását.

A kerti víztömlők kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kert méretét, az öntözendő növények igényeit és a kerti vízellátás lehetőségeit. Ezáltal a megfelelő típusú és méretű víztömlő segíthet a hatékony és gazdaságos öntözésben, hozzájárulva a növények egészségéhez és a kert szépségéhez.

30termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Ár
 (Ft)
2 999 Ft - 39 899 Ft