KLÍMA KÉRDÉSEKKEL KAPCSOLATBAN:

+36 30 566 5323

 Hétfőtől-Péntekig: 8-19h-ig          

FIGYELEM!!! AKCIÓS KLÍMÁKHOZ AZ ONLINEPÉNZTÁRCA KUPONOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!  

Kültéri állólámpa


-

A kültéri állólámpák kiváló megoldást kínálnak arra, hogy a kültéri területeket meghitt és hangulatos fénybe borítsák, emellett stílusos és dekoratív elemként is szolgáljanak. Ezek a lámpák nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikai értékkel is bírnak, hozzájárulva a kerti vagy teraszos környezet atmoszférájához.

A legtöbb kültéri állólámpa LED technológiával rendelkezik, amely energiahatékony és hosszú élettartamú. A LED-ek különböző színhőmérséklettel és fényerővel rendelkeznek, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy testre szabhassák a világítást az adott környezet és tevékenység igényeihez. A meleg fehér fény például kellemes és meghitt atmoszférát teremt, míg a hideg fehér vagy színes fények dinamizálhatják a tér megjelenését.

A lámpák designja változatos, különböző formájú és anyagú változatok közül választhatunk. Ez lehetővé teszi, hogy a lámpa harmonizáljon a kert vagy terasz kialakításával, és egyúttal kiemelje azt. Az állólámpák egyedi kiviteleken keresztül szolgálhatnak stílusos díszekként is.

A kültéri állólámpák tervezése során gyakran figyelembe veszik az időjárásállóságot, és a lámpatesteket úgy alakítják ki, hogy ellenálljanak a nedvességnek és más külső hatásoknak. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmazhatók kertekben, teraszokon, medencéknél vagy más kültéri helyszíneken.

Ezek a lámpák különböző méretben és magasságban érhetők el, így a felhasználók könnyedén kiválaszthatják az adott terület méretéhez és céljaihoz leginkább megfelelő változatot. A kültéri állólámpák a kerti asztalok, pihenőhelyek vagy út menti területek megvilágítására is kiválóan alkalmazhatók, teremtve ezzel a kellemes és funkcionális kerti környezetet.

Az intelligens vezérlési lehetőségek, mint például a távirányító vagy a dimmelés, tovább növelik ezeknek a lámpáknak a funkcionalitását és alkalmazkodóképességét. Összességében a kültéri állólámpák nemcsak a világítás szolgálatát látják el a kültéri terekben, hanem stílusos és praktikus kiegészítőkként is szolgálnak, növelve a kertek vagy teraszok vonzerejét és élvezeti értékét.

536termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Anyag
Szín
Cserélhető fényforrás
IP Védelem
Stílus
Foglalat
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
4 299 Ft - 422 799 Ft