KLÍMA KÉRDÉSEKKEL KAPCSOLATBAN:

+36 30 566 5323

 Hétfőtől-Péntekig: 8-19h-ig          

FIGYELEM!!! AKCIÓS KLÍMÁKHOZ AZ ONLINEPÉNZTÁRCA KUPONOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!  

Kültéri fali lámpák


-

A kültéri fali lámpák kiváló megoldást nyújtanak a kültéri területek meghitt és biztonságos megvilágításához, továbbá esztétikailag is emelik a kertek, teraszok vagy bejárati területek környezetét. Ezek a lámpák nem csupán funkcionális szerepet töltenek be, hanem stílusos kiegészítőként is szolgálnak, kifejezve az otthon vagy a kert karakterét.

A legtöbb kültéri fali lámpa LED technológiára támaszkodik, ami energiatakarékos és hosszú élettartamú megoldást kínál. A LED-ek különböző színhőmérséklettel és fényerővel elérhetők, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy testre szabhassák a világítást az adott területre és tevékenységre. A meleg fehér fény például kellemes, meghitt atmoszférát teremt, míg a hideg fehér vagy színes fények különleges vizuális hatást érhetnek el.

A lámpatestek designja változatos, különböző formájú, méretű és anyagú változatok közül választhatunk. Ez lehetővé teszi, hogy a lámpa harmonizáljon a ház, a kerítés vagy a kert kialakításával, emellett kiemelje azt, és stílusos kiegészítőként szolgáljon.

A kültéri fali lámpák rendszerint időjárásálló kivitelben készülnek, ellenállnak a nedvességnek, porral és más külső hatásokkal szemben. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmazhatók a ház homlokzatán, bejáratokon, teraszokon vagy kerítéseken.

Ezek a lámpák többféle funkciót is elláthatnak, például megvilágíthatják az utat, a bejáratot vagy kiemelhetik a kerti díszeket. Az intelligens vezérlési lehetőségek, mint például a mozgásérzékelők vagy a távvezérlés, tovább növelik a lámpák funkcionalitását és alkalmazkodóképességét.

A kültéri fali lámpák így nemcsak a biztonságot és funkcionális világítást szolgálják, hanem esztétikai élményt is nyújtanak a kültéri környezetben, növelve az otthon vagy a kert vonzerejét és kényelmét.

929termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Cserélhető fényforrás
IP Védelem
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Tápegység
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
1 799 Ft - 130 690 Ft