Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

LED IZZÓK G4, GY6.35


A G4 és GY6.35 típusú LED izzók az alacsony feszültségű világítási rendszerekben nyújtanak kiváló teljesítményt és energiatakarékosságot. Ezek a foglalatok kis méretűek és kifejezetten alkalmasak olyan helyekre, ahol a hagyományos izzók nagyobb helyigénye nem lenne megfelelő. A Light Emitting Diode (LED) technológiát alkalmazva ezek az izzók rendkívül hatékonyak az energiafelhasználásban és hosszú élettartammal rendelkeznek.

A G4 és GY6.35 LED izzók ideálisak olyan világítási környezetekhez, ahol a precíz és fókuszált fény fontos, például ékszerboltokban, kiállítóterekben vagy otthoni dekorációkban. A kis méret és az alacsony hőtermelés lehetővé teszi ezeknek az izzóknak, hogy könnyen integrálhatók legyenek kisebb és érzékenyebb világítótestekbe.

A változatos színhőmérsékleti és fényerőszinti kínálat révén a G4 és GY6.35 LED izzók széles körű kreatív lehetőséget nyújtanak a világítás terén. A modern technológia lehetővé teszi a színek és fényerők szabályozását, így a felhasználók könnyen testre szabhatják a világítást az adott környezeti igényeiknek megfelelően.

Ezen kívül, a G4 és GY6.35 LED izzók rendkívül alacsony hőkibocsátással rendelkeznek, ami nemcsak a hatékonyságukat növeli, hanem hozzájárul a hűtési költségek minimalizálásához is. A hosszú élettartam és az alacsony energiafogyasztás a fenntarthatóbb világítási megoldások irányába tereli a felhasználókat, hozzájárulva a környezettudatos életmód kialakításához.

33termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
599 Ft - 4 999 Ft