Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

LED R7s vonalizzók


Az R7s foglalatú LED vonalizzók modern és hatékony megoldást kínálnak a világítástechnológiában. Ezek az izzók a hagyományos vonalizzók LED (Light Emitting Diode) technológiával történő továbbfejlesztéseként jöttek létre, és számos előnnyel rendelkeznek az energiatakarékosság, a hosszú élettartam és a változatos alkalmazhatóság terén.

Az R7s foglalat egy szabványos típus, amely lehetővé teszi az izzók egyszerű csatlakoztatását és cseréjét. A LED R7s vonalizzók az alacsony energiafogyasztásukkal kiváló hatékonyságot biztosítanak, ezzel hozzájárulva az energiatakarékos világításhoz és a költségmegtakarításhoz. Emellett a hosszú élettartam minimálisra csökkenti a karbantartási költségeket és a cserék szükségességét.

Ezek az izzók különböző színhőmérsékletű és fényerősségű változatokban elérhetők, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a kívánt hangulatot és világítási feltételeket könnyedén beállítsák. Az R7s LED vonalizzók kiválóan alkalmazhatók otthonokban, irodákban, üzletekben és egyéb helyszíneken, ahol a lineáris világítás szükséges.

Ezenkívül az R7s LED izzók jelentős mértékben csökkentik a hőtermelést, ami környezetbarátabbá teszi őket, és hozzájárul a kellemesebb és biztonságosabb világítási környezet kialakításához. A modern technológia és az R7s vonalizzók sokoldalúsága együttesen segít abban, hogy ezek az izzók egyre népszerűbbé váljanak azok körében, akik korszerű, energiatakarékos és esztétikus világítási megoldásokat keresnek.

15termék 115
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
2 099 Ft - 8 299 Ft