KLÍMA KÉRDÉSEKKEL KAPCSOLATBAN:

+36 30 566 5323

 Hétfőtől-Péntekig: 8-19h-ig          

FIGYELEM!!! AKCIÓS KLÍMÁKHOZ AZ ONLINEPÉNZTÁRCA KUPONOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!  

LED elemlámpa, fejlámpa


-

Az LED elemlámpák és fejlámpák modern és hatékony világítási megoldások, amelyek kiemelkedő teljesítményt és kényelmes használatot kínálnak. Ezek a lámpák a fejlesztett LED technológiát alkalmazzák, amely kiváló fényerőt és alacsony energiafogyasztást biztosít, ezáltal hozzájárulva a hosszú élettartamhoz és a költséghatékonysághoz.

Az LED elemlámpák kompakt kialakítással és könnyű súllyal rendelkeznek, ami lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és az egyszerű használatot. Ezek a lámpák ideálisak kempingezéshez, túrázáshoz, sürgősségi helyzetekhez vagy bármely olyan tevékenységhez, ahol szükség van a kezek szabadon hagyására és hatékony irányításra.

A fejlámpák a lámpatestet egy fejpánton vagy fejvédőn helyezik el, ami lehetővé teszi a fényforrás irányítását a felhasználó személyes látómezőjébe. Ez rendkívül hasznos olyan tevékenységek során, mint éjszakai séták, sziklamászás, vagy bármely munka, ahol a kezeknek szükség van más feladatokra.

Ezek a lámpák rendszerint rendelkeznek állítható fényerővel, különböző világítási módokkal (például erős, gyenge, villogó), valamint a fényirány könnyű beállításával. Emellett sok elemlámpa és fejlámpa beépített akkumulátorral rendelkezik, amelyek töltőkábelen keresztül újratölthetők, így elkerülhető az elemek folyamatos cseréje.

Az LED elemlámpák és fejlámpák széles körben használhatók mind a szabadban, mind a mindennapi életben, és a kényelmes és hatékony megvilágítás mellett hozzájárulnak a biztonságos és könnyű kezelhetőséghez a sötétebb környezetekben.

90termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
IP Védelem
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Üzemidő
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
1 099 Ft - 115 299 Ft