Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

LED fémprofil készlet


Az LED fémprofil készlet egy teljes megoldást nyújt a LED szalagok professzionális és esztétikus telepítéséhez. Ezek a készletek általában tartalmazzák a LED szalaghoz szükséges alumínium vagy más könnyűfémből készült profilokat, valamint a szükséges tartozékokat és rögzítőelemeket. A fémprofilok célja a LED szalagok diszkrét elhelyezése és védelme, továbbá segítik a hőelvezetést, ami hozzájárulhat a LED szalagok hosszabb élettartamához és stabilitásához.

Egy átlagos LED fémprofil készlet tartalmazhat alumínium profilokat, amelyek különböző formákkal és méretekkel rendelkeznek, például beépíthető, felületre szerelhető vagy süllyesztett változatok. A készletek gyakran tartalmazzák az opálos vagy diffúz fedlapokat, amelyek egyenletesebb fényeloszlást eredményeznek, valamint kiegészítőket, például végzárókat és végelemeket.

Az LED fémprofil készletek általában könnyen telepíthetők és alkalmazhatók, és a szett tartalmazza a szükséges rögzítő és csatlakozó elemeket. Néhány készlet további funkciókkal rendelkezhet, például beépített diffúzort, amely további lágyítást és szórt fényt biztosít a LED szalagokhoz.

Ezek a készletek nemcsak praktikusak és funkcionálisak, hanem lehetőséget nyújtanak a felhasználóknak a LED világítás testreszabására és a tér dizájnhoz való alkalmazkodásra. Az egyes készletek tervezése és tartalma változó lehet a gyártótól és a modelltől függően, így célszerű körültekintően kiválasztani a projekt igényeinek megfelelő készletet.
-

23termék 123
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
899 Ft - 5 399 Ft