Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

LED fénycsövek


-

Az LED fénycsövek a világítástechnológia egy modern és hatékony válfaja, melyek kiváló alternatívát nyújtanak a hagyományos fénycsövekkel szemben. Az LED (Light Emitting Diode) technológia alkalmazása révén ezek a csövek rendkívül energiatakarékosak és hosszú élettartammal rendelkeznek, jelentős előnyökkel járva a fenntarthatóság és költségmegtakarítás terén.

Az LED fénycsövek széles körű alkalmazásokra tervezettek, beleértve az irodákat, munkahelyeket, üzleteket és otthonokat egyaránt. Elérhetők különböző hosszúságokban és színhőmérsékleti tartományokban, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy a kívánt világítási környezetet és hangulatot könnyedén elérjék.

Ezen csövek előnyei között kiemelkedik az alacsony energiafogyasztás, ami csökkenti az elektromos költségeket, valamint a hosszú élettartam, ami minimalizálja a karbantartási költségeket és a cserék szükségességét. A LED technológia továbbá azonnali, teljes fényerőt biztosít indításkor, ellentétben a hagyományos fénycsövek világítási időhöz kötött kezdetével.

A környezettudatosság szempontjából az LED fénycsövek kifejezetten előnyösek, mivel nem tartalmaznak higanyt vagy más környezetre káros anyagokat, így a leselejtezésük is biztonságosabb. Emellett a fénycsövek felesleges hőtermelése is minimalizálódik, hozzájárulva a kényelmesebb és hűvösebb munka- vagy otthoni környezethez.

Az LED fénycsövek tehát nem csupán korszerű és energiatakarékos világítási lehetőségeket kínálnak, hanem hozzájárulnak a fenntartható és környezettudatos világítástechnológiához, biztosítva a hatékony és esztétikus megvilágítást.

296termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Cserélhető fényforrás
IP Védelem
CRI
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
699 Ft - 284 999 Ft