Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

LED reflektorok állványon

-

Az LED reflektorok állványon kiváló megoldást kínálnak a hordozható és állítható megvilágítási igényekre. Ezek a reflektorok modern LED technológiát alkalmaznak, és kialakításuk lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítsák és irányítsák a fényforrást a kívánt irányba. Az állványon elhelyezett LED reflektorok különböző területeken alkalmazhatók, például otthoni használatra, szabadtéri tevékenységekre, események megvilágítására, vagy akár munkaterület megvilágítására.

Ezek a reflektorok rendszerint könnyűsúlyú kialakítással rendelkeznek, ami lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és rugalmas felhasználást. Az állvány pedig lehetővé teszi, hogy a reflektor magasságát és szögét könnyen beállítsa a felhasználó, így alkalmazkodva a különböző felhasználási helyzetekhez és körülményekhez.

Az állványon elhelyezett LED reflektorok gyakran beépített akkumulátorral rendelkeznek, így nem szükséges folyamatosan csatlakoztatni az áramforráshoz. Ez lehetővé teszi a hordozhatóságot és az alkalmazásukat olyan helyeken is, ahol nincs könnyen hozzáférhető hálózati áramforrás.

Ezek a reflektorok széles fényáram és színhőmérséklet-választékot kínálnak, így megfelelnek a különböző világítási igényeknek. Emellett számos állványon elhelyezett LED reflektor rendelkezik kiegészítő funkciókkal, például távirányítóval, időzítővel vagy mozgásérzékelővel, amelyek növelik a kényelmet és az energiahatékonyságot.

Összességében az állványon elhelyezett LED reflektorok kiválóan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz és szükségletekhez, biztosítva a hatékony, állítható és hordozható megvilágítást a mindennapi élet különböző helyzeteiben.


8termék 18
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
IP Védelem
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
5 799 Ft - 34 699 Ft