Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

LED reflektor


-

Az LED reflektorok modern és hatékony világítási megoldások, amelyek kifejezetten a hatékony fénykibocsátás és energiatakarékosság tervezése során jönnek létre. Az "LED" a Light Emitting Diode rövidítése, ami fénykibocsátó diódát jelent. Ezek a reflektorok különféle területeken alkalmazhatók, beleértve az otthonok, irodák, kertek, sportpályák és egyéb széles körű alkalmazásokat.

Az LED reflektorok az energiahatékonyság és a hosszú élettartam jellemzi, ezáltal jelentős energiamegtakarítást és hosszabb üzemidőt biztosítanak, mint a hagyományos fényforrások. Az LED technológia előnye a magas fénykibocsátás mellett a rendkívül alacsony hőtermelés, így csökkentve a tűzveszélyt és az energiaveszteséget.

Ezenkívül az LED reflektorok rendkívül fényerősek és kiválóan alkalmasak különböző fényviszonyok közötti területek megvilágítására. A modern tervezési megoldásoknak köszönhetően sokféle kialakításban és színben érhetők el, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a stílusuknak és igényeiknek megfelelő megvilágítási megoldást válasszanak.

Az intelligens vezérlési rendszereknek köszönhetően sok LED reflektor távirányítóval vagy érzékelőkkel is ellátható, lehetővé téve az automatizált világítási beállításokat és a fogyasztás optimalizálását. Emellett a LED reflektorok könnyen telepíthetők, tartósak és alacsony karbantartási igényűek.

Összességében az LED reflektorok a modern világítástechnika egyik kiemelkedő elemei, amelyek egyesítik az energiahatékonyságot, a kiváló fényteljesítményt és a változatos design lehetőségeit.

347termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Anyag
Szín
Cserélhető fényforrás
IP Védelem
IK Osztály
CRI
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Tápegység
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
1 099 Ft - 817 099 Ft