Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

LED reflektor mozgásérzékelővel


-

Az LED reflektor mozgásérzékelővel egy innovatív megoldás a világítási igények kielégítésére, amely kiválóan alkalmazható különféle helyszíneken és környezetekben. Ezek a reflektorok különleges érzékelőkkel vannak ellátva, amelyek észlelik a környezetben történő mozgást, és ennek megfelelően reagálnak a világítás be- vagy kikapcsolásával.

A mozgásérzékelős LED reflektorok kiválóan alkalmasak kültéri és beltéri használatra egyaránt. Kültéren például hatékonyan felhasználhatók az udvarok, kertek, garázsok vagy más kültéri területek megvilágítására, miközben beltéren használhatók például folyosók, lépcsőházak vagy raktárak világítására.

Ezek a reflektorok kényelmes megoldást kínálnak az automatizált világításra, hiszen érzékelőik észlelik a mozgást, és automatikusan bekapcsolják a fényt, amikor valaki a felismerési tartományba lép. Ez különösen hasznos lehet olyan területeken, ahol a kéz szabadon tartása fontos, vagy ahol a fény manuális kapcsolása nehézséget okozhat.

Ezek a reflektorok általában energiatakarékos LED technológiával vannak ellátva, így hosszú távon költséghatékony megoldást kínálnak. Emellett a mozgásérzékelős funkció lehetővé teszi a felesleges energiafogyasztás minimalizálását, mivel a fény csak akkor kapcsol be, amikor valóban szükség van rá.

Az ilyen típusú reflektorok gyakran rendelkeznek további beállítási lehetőségekkel, például érzékenység és időzítő funkciók, amelyek testre szabhatóvá teszik a világítást az adott környezethez és igényekhez. Összességében a mozgásérzékelős LED reflektorok hatékony, energiatakarékos és kényelmes megoldást jelentenek a biztonságos és automatizált világításra.

228termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Anyag
Szín
IP Védelem
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
3 499 Ft - 147 199 Ft