Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

LED panel


-

Az LED panel egy korszerű és energiatakarékos világítási megoldás, amely egyre elterjedtebb a modern építészeti és világítástechnikai tervezésben. Ez a lapos, vékony és elegáns kialakítású világítótest széles körű alkalmazási területeken nyújt hatékony és esztétikus megvilágítást.

Az LED technológián alapuló panelek rendkívül hatékonyak, kevés energiát fogyasztva, miközben magas fényerőt és színvisszaadást biztosítanak. Az energiatakarékosságuk és hosszú élettartamuk miatt az LED panelek kiváló alternatívát jelentenek a hagyományos világítási módszerekhez képest.

Az LED panelek különböző méretekben, formákban és színekben érhetők el, így széles körben alkalmazkodhatnak különböző térigényekhez és dizájnpreferenciákhoz. Leggyakrabban irodákban, otthonokban, kereskedelmi helyszíneken és intézményekben találhatók meg, ahol a modern és esztétikus megjelenés mellett kiemelt fontosságú a hatékony energiafelhasználás.

Az LED panelek rendkívül vékonyak és könnyen beépíthetők a mennyezetbe, ezáltal egyenletes fényelosztást biztosítva. A fényforrás lapos felületén keresztül a fény egyenletesen terjed szét, minimalizálva a vakítást és árnyékolást.

Az intelligens vezérlési opciók, például a fényerő és a színhőmérséklet szabályozása, tovább növeli a panelek rugalmasságát és a személyre szabhatóságukat. Ezek a tulajdonságok különösen fontosak az olyan helyiségekben, ahol a fényviszonyok változtatása és a hangulat kialakítása kiemelt szerepet játszik.

Az LED panelek tehát a modern világítási trendek élén járnak, mivel ötvözik a hatékonyságot, a környezetbarát megoldásokat és a különféle design lehetőségeket, hogy kellemes és gazdaságos megvilágítást nyújtsanak.

263termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Anyag
Szín
Cserélhető fényforrás
IP Védelem
CRI
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Tápegység
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
999 Ft - 75 199 Ft