Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

LED szalagok (NEON FLEX )


-

Az LED szalagok, különösen a NEON FLEX típusok, modern és kreatív világítási megoldásokat kínálnak a lakásokban, kereskedelmi területeken és dekoratív projektekben. Ezek a szalagok LED technológiával működnek, amelyek kiváló teljesítményt, energiatakarékosságot és sokoldalúságot biztosítanak.

A NEON FLEX LED szalagok különlegessége a hagyományos neonfények alternatívájaként való szolgáltatásuk. A rugalmas szilikonból készült borításnak köszönhetően könnyen formázhatók és illeszkednek a különböző felületekhez, így szinte bármilyen alakzatban alkalmazhatók. A szilikon védőréteg a szalagokat UV-sugárzásnak és időjárási hatásoknak is ellenállóvá teszi, így beltéri és kültéri projektekhez is ideálisak.

Ezek a szalagok elérhetők különböző színárnyalatokban és fényerősségekben, így könnyen testre szabhatók a kívánt hangulathoz vagy dekorációhoz. Az RGB változatok további lehetőségeket biztosítanak, lehetővé téve a színek dinamikus és programozott váltakozását.

A LED NEON FLEX szalagok számos felhasználási lehetőséget kínálnak, beleértve a belső és külső világítást, a kertek, teraszok vagy éttermek dekoratív megvilágítását. Beltéri projektek esetén a szalagok kreatív háttérvilágításként, vagy éppen különleges formákban alkalmazva fokozhatják a belső teret.

A könnyű telepítés és a hosszú élettartam teszi a LED NEON FLEX szalagokat népszerű választássá, különleges és modern világítási projektek megvalósításához. Az energiatakarékosságuk és a környezetbarát működésük további előnyök, amelyek hozzájárulnak egy fenntarthatóbb és stílusos világítási környezet kialakításához.

24termék 124
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
1 399 Ft - 8 899 Ft