KLÍMA KÉRDÉSEKKEL KAPCSOLATBAN:

+36 30 566 5323

 Hétfőtől-Péntekig: 8-19h-ig          

FIGYELEM!!! AKCIÓS KLÍMÁKHOZ AZ ONLINEPÉNZTÁRCA KUPONOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!  

Profil tartozékok


-

A profil tartozékok olyan kiegészítők és alkatrészek, amelyek kényelmesebbé és sokoldalúbbá teszik az alumínium vagy más anyagból készült fémprofilok használatát, különféle világítási projektekben, például LED szalagok vagy csíkok elhelyezésére. Ezek a tartozékok hozzájárulnak a fémprofilok funkcionalitásához és esztétikájához, további lehetőségeket biztosítva a LED világítási rendszerek testreszabásához.

A profil tartozékok közé tartozhatnak végzárók, amelyek a profil végét zárják le, biztosítva a tiszta és esztétikus befejezést. További opciók közé tartozhatnak a sarki csatlakozók, amelyek lehetővé teszik a profilok egymáshoz való csatlakoztatását, vagy a profil kiegészítők, mint például extra diffúzorok, amelyek tovább javítják a fényeloszlást.

A profil tartozékok segíthetnek a LED világítás telepítésének egyszerűsítésében és a szalagok védelmében. Például egy opálos vagy diffúz fedlap segíthet abban, hogy a fény egyenletesebb és szórtabb legyen, miközben a profil megvédi a LED szalagokat külső környezeti hatásoktól, mint például ütések vagy por.

Ezen kívül, a tartozékok lehetnek különböző formájú és méretűek, így alkalmazkodhatnak a konkrét tervezési igényekhez és projektekhez. A fémprofilok tartozékai széles választékban érhetők el, így a felhasználók könnyen testreszabhatják világítási rendszereiket a kívánt módon. A tartozékok segítik a felhasználókat a LED világítási projektek tervezésében és kivitelezésében, hozzájárulva a kreatív és hatékony világítási megoldások létrehozásához.

40termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
99 Ft - 12 399 Ft