KLÍMA KÉRDÉSEKKEL KAPCSOLATBAN:

+36 30 566 5323

 Hétfőtől-Péntekig: 8-19h-ig          

FIGYELEM!!! AKCIÓS KLÍMÁKHOZ AZ ONLINEPÉNZTÁRCA KUPONOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!  

LED távirányítható reflektor

-

Az LED távirányítható reflektorok egy modern és kényelmes megoldást kínálnak a világítás irányítására és testreszabására. Ezek a reflektorok kiváló minőségű és energiatakarékos LED technológiát alkalmaznak, emellett pedig távirányítóval vagy egyéb vezérlőeszközökkel is működtethetők, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a kényelmes és rugalmas világításbeállításokat.

Az LED távirányítható reflektorok ideálisak számos alkalmazási területen, beleértve a beltéri és kültéri világítást is. A kültéri változatokat például kertek, teraszok vagy udvarok megvilágítására lehet használni, míg a beltéri változatok alkalmasak lehetnek otthoni vagy irodai környezetekbe, például nappalikba, hálószobákba vagy munkahelyi helyiségekbe.

A távirányítható funkció lehetővé teszi a fényerőszabályzást, színváltoztatást és akár különböző világítási módok kiválasztását is, attól függően, hogy a felhasználó milyen hangulatot vagy funkciót szeretne elérni. A távirányítóknak gyakran van be- és kikapcsoló gombja, színszabályozó és fényerő-szabályzó opciói, valamint előre beprogramozott világítási módok, amelyek segítségével könnyedén testre szabható a megfelelő világítási atmoszféra.

Az energiatakarékos LED technológia további előnyt kínál, mivel hosszabb élettartamot és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít, mint a hagyományos fényforrások. Emellett a távirányítható reflektorok rendkívül könnyen telepíthetők, és kevés karbantartást igényelnek.

Összességében az LED távirányítható reflektorok innovatív megoldást nyújtanak a világítás személyre szabására és irányítására, így kényelmesen és hatékonyan élvezhetjük a világítás előnyeit a mindennapi életben.


Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
6 099 Ft - 39 299 Ft