Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

COB LED szalagok


-

A COB LED szalagok (Chip on Board) a világítási technológia csúcsát képviselik, kiváló teljesítménnyel és hatékonysággal rendelkeznek. A COB technológia során több LED chipet helyeznek egyetlen felületre, ami növeli a fényerőt és javítja a hőelvezetést. Ezáltal a COB LED szalagok erőteljes és egyenletes fényeloszlást biztosítanak.

A COB LED szalagok egyik fő előnye a nagy fényerő és a magas színvisszaadási index, amely valósághűbb színeket eredményez. Ezek a szalagok széles skálájú színekben elérhetők, beleértve a hidegfehér, melegfehér és színes változatokat is. A kiváló minőségű LED chipek a COB szalagokat ideálissá teszik otthoni vagy kereskedelmi világítási projektekhez.

A COB LED szalagok szintén híresek az alacsony energiafogyasztásukról és hosszú élettartamukról. A modern LED technológia alkalmazása révén ezek a szalagok nemcsak hatékonyak, hanem környezetbarát megoldást is nyújtanak. A hőelvezetés javítása révén a COB szalagok hűvösebben működnek, hozzájárulva a hosszabb élettartamhoz.

A COB LED szalagok könnyen telepíthetők és sokoldalúan alkalmazhatók. Rugalmas kialakításuknak köszönhetően könnyen alkalmazkodnak különböző formákhoz és felületekhez. Rendkívül vékony kialakításuk lehetővé teszi, hogy szinte bárhová rögzítsük, például bútorokra, falakra vagy mennyezetre.

Ezek a szalagok különféle világítási igényeket elégítenek ki, beleértve a dekoratív megvilágítást, a háttérvilágítást vagy a munkaterületek megvilágítását. A COB LED szalagok a modern világítástechnika csúcsát képviselik, és a magas minőségű anyagokból készültek, így tartós és megbízható megoldást kínálnak mindenféle világítási projekthez.

13termék 113
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
5 299 Ft - 13 499 Ft