KLÍMA KÉRDÉSEKKEL KAPCSOLATBAN:

+36 30 566 5323

 Hétfőtől-Péntekig: 8-19h-ig          

FIGYELEM!!! AKCIÓS KLÍMÁKHOZ AZ ONLINEPÉNZTÁRCA KUPONOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!  

Csatlakozók, egyéb tartozékok led szallaghoz


-

A LED szalagokhoz kapható csatlakozók és egyéb tartozékok kulcsfontosságú szerepet játszanak a világítási rendszer tervezésében és kivitelezésében. Ezek a tartozékok lehetővé teszik a LED szalagok egyszerű és biztonságos csatlakoztatását, valamint hozzájárulnak a rendszer testreszabásához és hatékony működéséhez.

A csatlakozók egyik fő típusa a végzáró csatlakozó, amely segít a szalagok végét zárni és védeni. Ezek biztosítják a tiszta befejezést és megakadályozzák a por és nedvesség bejutását a szalagokba. A csatlakozók lehetnek egyszerű csatlakozócsíkok vagy vízálló, amelyek kültéri vagy párás környezetben használhatók.

A LED szalagokhoz kapható egyéb tartozékok közé tartoznak az egyes szalagokat szépen elrejtő profilok és a diffúzorok, amelyek egyenletes fényeloszlást biztosítanak és szemkímélőbbé teszik a világítást. Az ezekhez a profilokhoz kapható kiegészítők, például sarki csatlakozók és rögzítők segítik a profilok könnyű telepítését és összekapcsolását.

A csatlakozók és tartozékok szintén lehetővé teszik a LED szalagok és a tápegységek egyszerű csatlakoztatását. A vezetékek, csatlakozók és adapterek segítségével könnyen összeköthetők a különböző szakaszok vagy szalagok, és a rendszer méretezhetővé válik az adott projekt igényei szerint.

Ezen kívül, az egyéb tartozékok közé tartozhatnak távirányítók és vezérlők, amelyek lehetővé teszik a fényerő és szín beállítását, valamint különböző világítási effektek alkalmazását. A LED szalagokhoz kapható kiegészítők széles választékban érhetők el, így a felhasználók szabadon válogathatnak azok között, amelyek a legjobban megfelelnek a tervezett világítási projektjüknek.

84termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
99 Ft - 3 099 Ft