Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

Foglalatok


-

Az izzó foglalatok alapvető elemei a világítástechnológiának, amelyek lehetővé teszik az izzók bekötését és rögzítését a világítótestekben. Ezek a foglalatok különböző típusokban és méretekben elérhetők, amelyek alkalmazkodnak az eltérő izzó típusokhoz és formákhoz. A megfelelő foglalat kiválasztása fontos a biztonságos és hatékony világításhoz.

Az E27 és E14 foglalatok az egyik legelterjedtebb típusok, gyakran használatosak otthonokban és kisüzletekben. Az E27 foglalat nagyobb méretű, míg az E14 kisebb, de mindkettő lehetővé teszi a könnyű csatlakozást és cserét. Az MR16 foglalatok gyakran használatosak spotlámpákban, míg az MR11 foglalatok kis méretük miatt inkább dekoratív világításhoz ideálisak.

A GU10 foglalatok a spotlámpák egy másik elterjedt típusát képviselik, amelyek az élettartam és a magas színhőmérsékleti tartomány miatt népszerűek. Az R7s foglalatok hosszú lineáris izzókhoz kapcsolódnak, gyakran alkalmazva álló lámpákban vagy egyéb dekoratív világítótestekben.

A foglalatok kialakítása lehetővé teszi a könnyű és biztonságos bekötést, miközben szilárd rögzítést biztosít az izzók számára. A különböző típusok és méretek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy válasszák az adott világítási rendszerhez vagy dizájnos elképzelésükhöz legmegfelelőbb foglalatot. Fontos figyelembe venni az izzó típusát és teljesítményét, valamint a foglalat specifikációit a biztonságos és hatékony világítás érdekében.

3termék 13
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Foglalat
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
151 Ft - 199 Ft