KLÍMA KÉRDÉSEKKEL KAPCSOLATBAN:

+36 30 566 5323

 Hétfőtől-Péntekig: 8-19h-ig          

FIGYELEM!!! AKCIÓS KLÍMÁKHOZ AZ ONLINEPÉNZTÁRCA KUPONOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!  

Led Filament, Dekor izzók


A LED Filament, dekor izzók egyedi és stílusos megoldást kínálnak a világítási tervezés terén. Ezek az izzók a klasszikus vonalat ötvözik a modern LED technológiával, létrehozva egy kifinomult és meghitt atmoszférát a környezetben. Az LED Filament izzók az eredeti, hagyományos izzók külsejét utánozzák, de az energiahatékony LED technológiával rendelkeznek.

Ezek az izzók különféle formájú és méretű kivitelben érhetők el, így alkalmazkodhatnak különböző stílusú világítási berendezésekhez. A meleg, kellemes fényt kibocsátva a LED Filament, dekor izzók ideálisak otthonok, éttermek, kávézók, és üzletek atmoszférájának fokozására. A kifinomult kialakítás és az áttetsző burkolat vizuális élményt teremt, ami hangsúlyozza a dekoratív világítótestek egyediségét.

Az energiahatékony működés mellett az LED Filament izzók hosszú élettartammal rendelkeznek, minimalizálva a karbantartási költségeket és a gyakori cseréket. A filamentszerű LED szálak a hagyományos izzók meleg fényét adják vissza, miközben a modern technológia révén kevesebb energiát fogyasztanak, így hozzájárulnak a fenntartható és gazdaságos világításhoz.

Ezek az izzók a választás szabadságát kínálják a fényerősség és a színhőmérséklet terén, így az egyéni preferenciák és a környezet igényei alapján testreszabhatók. Az LED Filament, dekor izzók egy elegáns és időtálló megoldást jelentenek, amelyek ötvözik a hagyományt a modern technológiával, létrehozva egy kellemes és stílusos világítási környezetet.

103termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Foglalat
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
899 Ft - 21 699 Ft