Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

LED IZZÓK E27

Az E27 foglalatú LED izzók kiválóan szolgálják az energiatakarékosság és a modern világítástechnológia iránt érdeklődők igényeit. Az E27 az egyik legelterjedtebb foglalattípus, amely lehetővé teszi a könnyű csere lehetőségét a hagyományos izzókkal szemben. A LED (Light Emitting Diode) technológia alkalmazása során ezek az izzók kiemelkedő hatékonyságot és hosszú élettartamot kínálnak.

Az E27 LED izzók egyre elterjedtebbek otthonokban, irodákban és üzletekben egyaránt. A modern technológia lehetővé teszi a változatos színű és fényerősségű LED izzók létrehozását, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő megoldást. Az E27 foglalat lehetővé teszi ezeknek az izzóknak, hogy könnyedén integrálhatók legyenek a már meglévő világítási rendszerekbe.

Az E27 LED izzók kiváló alternatívát kínálnak a hagyományos izzókhoz képest. Energiahatékonyságuknak köszönhetően jelentős mértékben csökkenthetik az energiafogyasztást, ezáltal hozzájárulva a fenntarthatóbb életmódhoz és az energiahatékonysághoz. Emellett a hosszú élettartam minimálisra csökkenti a karbantartási költségeket és a cserék gyakoriságát.

Az E27 LED izzók nemcsak környezetbarát és gazdaságos megoldást kínálnak, hanem a modern designnak és a változatos funkcióknak köszönhetően is esztétikus és rugalmas világítási lehetőséget nyújtanak, így a felhasználók széles körének kielégítik a különböző igényeit.

888termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Cserélhető fényforrás
CRI
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Foglalat
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
199 Ft - 82 999 Ft