Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

LED IZZÓK MR11


Az MR11 típusú LED izzók a modern világítástechnológia egyik kiváló választása, amelyek a kis méretű, alacsony feszültségű világítási rendszerekhez ideálisak. Az MR11 foglalat egy olyan szabványos foglalattípus, amely kis mérete és könnyű cserélhetősége révén gyakran alkalmazott a dekoratív és hangsúlyos megvilágítási célokra.

Ezek a LED izzók a Light Emitting Diode (LED) technológiát alkalmazzák, ami rendkívül hatékony fényforrást eredményez. Az MR11 LED izzók alacsony energiafogyasztással párosulnak, így kiválóan alkalmasak az energiatakarékos világítási rendszerekhez. Emellett a hosszú élettartamuknak köszönhetően ritkábban szükséges cseréjük, ezáltal csökkentve a karbantartási költségeket.

Az MR11 LED izzók változatos alkalmazási lehetőségeket kínálnak, beleértve a konyhákat, fürdőszobákat, dekoratív világítást, vitrineket és más helyszíneket, ahol a hangsúlyos és kis méretű fényforrásokra van szükség. A széles színhőmérsékletválaszték lehetővé teszi a hangulat és a környezet megfelelő hangolását.

Az MR11 LED izzók további előnye, hogy a hagyományos izzókhoz képest minimális hőt termelnek, így hozzájárulnak a környezetbarát világítási megoldásokhoz. Összességében az MR11 LED izzók kompakt méretük, energiatakarékosságuk és hosszú élettartamuk révén kiváló választásnak bizonyulnak a modern és hatékony világítási rendszerek kialakításához.

19termék 119
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
799 Ft - 4 099 Ft