Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

LED IZZÓK MR16


Az MR16 típusú LED izzók az innováció és energiatakarékosság modern kifejezései, amelyek széles körű alkalmazásuk révén váltak elterjedtté a világítástechnológiában. Az MR16 foglalat egy kis méretű, alacsony feszültségű foglalattípus, amely kiválóan alkalmas dekoratív és funkcionális megvilágítási célokra.

Ezek az izzók a Light Emitting Diode (LED) technológiát alkalmazzák, amely rendkívül hatékony fénykibocsátást tesz lehetővé. Az MR16 LED izzók kivételesen alacsony energiafogyasztással párosulnak, ezzel hozzájárulva az energiatakarékos világításhoz. Az alacsony fűtéssel és hosszú élettartammal rendelkező LED izzók továbbá minimalizálják a karbantartási költségeket és a cserék szükségességét.

Az MR16 LED izzók sokoldalúan alkalmazhatók, például otthoni világításban, irodai környezetekben, üzletekben és dekoratív helyszíneken. A széles színhőmérsékletválaszték lehetővé teszi a különböző hangulatok és funkcionális követelmények kielégítését. A szűk sugarú fényterjesztés és a kis méret lehetővé teszi az MR16 LED izzók precíz megvilágítást olyan helyeken, ahol a fókuszált fényfontosságú.

Az MR16 LED izzók a hagyományos izzókhoz képest kisebb karbonlábnyomot hagyva el, ami környezetbarát alternatívát jelent. Az időveli költségmegtakarítások és a hatékony világítás révén az MR16 LED izzók kellemes és gazdaságos megoldást nyújtanak, hozzájárulva a modern és fenntartható világítási rendszerek kialakításához.

70termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
CRI
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
699 Ft - 7 399 Ft