Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

Led szalag fémprofil


-

A LED szalag fémprofilok az esztétikus és funkcionális megoldások egyikei, amelyek lehetővé teszik a LED szalagok diszkrét és hatékony elhelyezését. Ezek a fémprofilok kiválóan alkalmasak a LED szalagok védelmére és egyidejűleg esztétikus kialakításukkal a tér dizájn elemévé válnak.

A fémprofilok rendszerint alumíniumból vagy más könnyű, de tartós anyagokból készülnek, amelyek jó hővezető képességgel rendelkeznek. Ez segít a LED szalagok hőtermelésének elvezetésében, ami hozzájárulhat a hosszabb élettartamhoz és a stabilabb működéshez. Emellett a fémprofilok megvédik a LED szalagokat a külső behatásoktól, például ütésektől vagy porrészecskéktől.

A LED szalag fémprofilok különféle típusokban elérhetők, beleértve a beépíthető, felületre szerelhető és süllyesztett profilokat is. Ezek a profilok kiválóan alkalmazhatók különböző helyszíneken, beleértve a falakat, mennyezeteket, padlókat vagy bútorokat is. A beépített és felületre szerelhető profilok ideálisak olyan projektekhez, ahol a szalagot szépen kell elrejteni vagy védeni, míg a süllyesztett profilok szép és diszkrét megjelenést biztosítanak.

A fémprofilok gyakran rendelkeznek opálos vagy diffúz kialakítással, amely egyenletesebb fényeloszlást és szemkímélőbb megjelenést eredményez. Ezek a profilok további opciókat is kínálhatnak, például különféle színű és formájú kiegészítők, amelyek segítik a világítási rendszer testreszabását.

A LED szalag fémprofilok így egy sokoldalú és stílusos kiegészítővé válnak a LED világítási rendszerekhez, hozzájárulva a tér harmóniájához és a világítás hatékonyságához.

57termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
199 Ft - 8 699 Ft