Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

Lépcsővilágítás


A lépcsővilágítás kiváló megoldás a belső terekben és kültéri környezetekben egyaránt, biztosítva a biztonságos közlekedést és egyúttal esztétikai elemként is szolgálva. Ezek a lámpák olyan helyeken alkalmazhatók, ahol a lépcsők éjjel is használatosak, így a helyiség vagy az épület használói könnyedén tájékozódhatnak és biztonságosan mozoghatnak a sötétben.

A lépcsővilágítás lehet beépített vagy külső lámpatestek használatával történő megoldás. A LED technológia gyakran alkalmazott, mivel ezek a lámpák energiahatékonyak és hosszú élettartamúak. A lágy és egyenletes fényük kiválóan alkalmas a lépcsők megvilágítására, minimalizálva a vakítást és hozzájárulva a szemkímélő környezethez.

Ezek a lámpák nem csupán praktikusak, hanem esztétikai szempontból is növelik a tér megjelenését. A lépcsővilágítás segít kiemelni a lépcsők dizájnját és azok formáját, különféle színhőmérsékletek vagy színváltó opciók alkalmazásával további kreatív lehetőségeket kínálva.

A lépcsővilágítás telepítése sokféle helyszínen lehetséges, beleértve az otthonokat, irodákat, szállodákat, illetve kültéri tér használatát is. Az intelligens vezérlési lehetőségek, mint például a mozgásérzékelők vagy a fényérzékelők, segítik az energiahatékonyságot és a világítás automatizálását.

A kültéri lépcsővilágítás tovább növeli a biztonságot és a tér szépítését, különösen olyan helyeken, ahol a lépcsők a sötétedés után is használatosak. Ezek a lámpák segítenek elkerülni a baleseteket és egyidejűleg létrehoznak egy hangulatos és meghitt környezetet. Összességében a lépcsővilágítás praktikus és dizájn szempontból is vonzó megoldás, amely a modern belső és külső teret is kiegészíti.

370termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Szín
Cserélhető fényforrás
IP Védelem
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Tápegység
Akkumulátor
Fénypontok száma
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
799 Ft - 28 599 Ft