Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

Rovarcsapda


A világító rovarcsapda olyan eszköz, amely a rovarokat csalogatja magához, majd hatékonyan és környezetbarát módon eltávolítja őket a környezetből. Ez a berendezés általában ultraviola (UV) fényt használ a rovarok vonzására, majd különböző módszerekkel biztosítja a rovarok biztonságos elkapását vagy elpusztítását.

A világító rovarcsapdák működése alapvetően két fő lépésre osztható. Először is az UV fény vonzza a rovarokat, mivel sok rovar faj érzékeny a rövid hullámhosszú UV sugárzásra. Amikor a rovarok a fényforráshoz közelednek, a csapda második része hatékonyan befogja vagy megöli azokat.

A rovarok befogására szolgáló mechanizmusok különbözőek lehetnek. Néhány rovarcsapda ragadó felülettel rendelkezik, amelyre a rovarok beleakadnak, és nem tudnak onnan elszabadulni. Más típusok elektromos rácsokat vagy ventilátorokat használnak a rovarok felszívásához és eltávolításához.

Ezek a berendezések különböző méreteken és kiviteleken elérhetők, attól függően, hogy milyen méretű területen vagy környezetben szeretnénk használni őket. Beltéri és kültéri változatok egyaránt léteznek, és sok modern rovarcsapda korszerű vezérlőrendszerekkel rendelkezik, amelyek optimalizálják a működést, például időzített működés vagy mozgásérzékelők segítségével.

A világító rovarcsapdák használata előnyös lehet otthonokban, éttermekben, kerti teraszokon vagy bármely olyan helyen, ahol a rovarok zavaróak lehetnek. Emellett a UV fény használata környezetbarát megoldást kínál, mivel nem igényel káros vegyi anyagokat vagy szagtalanítószereket a rovarok elpusztításához. A modern tervezésű világító rovarcsapdák nemcsak hatékonyan szolgálják a rovarok elleni védekezést, hanem esztétikailag is illeszkednek különböző környezetekbe.

2termék 12
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
7 699 Ft - 11 499 Ft