Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

Vízálló LED szalagok


-
A vízálló LED szalagok olyan innovatív megoldások, amelyek lehetővé teszik a LED világítás alkalmazását olyan környezetekben is, ahol a nedvesség, eső vagy pára jelen van. Ezek a szalagok rendkívül sokoldalúak és tartósak, és ideálisak kültéri használatra vagy olyan beltéri helyiségekben, ahol a nedvesség kockázata áll fenn.

Ezek a LED szalagok általában IP65, IP67 vagy akár IP68 besorolással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy ellenállnak a vízcseppeknek, porral vagy más külső környezeti hatásokkal szemben. Az IP65-ös szalagok vízálló kialakításuknak köszönhetően ellenállnak az esőnek és permetező víznek, így kültéri helyszíneken is használhatók, például teraszokon, kertekben vagy kültéri díszkivilágításban.

A vízálló LED szalagok gyakran szilikonból vagy más ellenálló anyagokból készülnek, amelyek megakadályozzák a nedvesség bejutását és védelmet nyújtanak a szalag elektronikai részeinek. A vízálló szalagok általában ugyanolyan könnyen telepíthetők, mint a szokásos szalagok, és a csatlakozóik is vízálló tömítéssel vannak ellátva.

Ezek a szalagok ugyanúgy rendelkeznek különböző színű LED-ekkel és lehetőségekkel, mint a száraz környezetben használt társaik, így a felhasználók széles körű kreativitásuknak és dizájnválasztásuknak köszönhetően alkothatnak. A vízálló LED szalagok ideálisak kerti, medence- vagy dekoratív világítási projektekhez, ahol az időjárási viszonyoknak való kitettség nem befolyásolhatja a fényforrás hatékonyságát és tartósságát.

5termék 15
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Cserélhető fényforrás
IP Védelem
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
3 999 Ft - 6 099 Ft