Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

LED IZZÓK AR111


Az AR111 típusú LED izzók az innováció és a kifinomult világítástechnológia példái, melyek rendkívül sokoldalúak és hatékonyak a megvilágítás terén. Az AR111 foglalat egy szabványos foglalattípus, amely lehetővé teszi ezeknek az izzóknak a könnyű csatlakoztatását és cseréjét. A Light Emitting Diode (LED) technológia alkalmazása során az AR111 LED izzók kiemelkedő fényerőt, alacsony energiafogyasztást és hosszú élettartamot biztosítanak.

Az AR111 LED izzók kiválóan alkalmasak a köz- és kereskedelmi területeken történő világításra. A nagyobb teljesítményű és kiváló színvisszaadással rendelkező LED-ek lehetővé teszik az AR111 izzóknak, hogy nagy területeket vagy specifikus tárgyakat is hatékonyan megvilágítsanak. A különböző színhőmérséklet- és szórt/fókuszált fényterjesztési lehetőségek révén az AR111 LED izzók kényelmesen alkalmazkodhatnak a különböző környezeti igényekhez.

Az AR111 LED izzók különleges kialakításuk révén precíz és irányított fényt bocsátanak ki, így kiválóak vitrinek, galériák vagy kiállítóterek megvilágítására. A dimmelhető változatok is rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik a világítás hangulatának szabályozását és a kívánt fényerő elérését.

Ezen túlmenően, az AR111 LED izzók tartósak és energiatakarékosak, hosszú távon minimalizálva a karbantartási költségeket. A modern technológia és a széles funkcionalitás révén az AR111 LED izzók előtérbe kerülnek, mint hatékony és környezetbarát megoldások a világítástechnikában, hozzájárulva a kényelmes és esztétikus világítás kialakításához.

29termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
1 899 Ft - 14 199 Ft