Hétfőtől-Péntekig: 8-18h-ig            

9V elem

A 9V elem egy speciális típusú elem, amely különleges alkalmazásokhoz tervezett. Az ilyen típusú elemeket gyakran használják olyan készülékekben, amelyek magasabb feszültségre és hosszabb élettartamra szorulnak. Az ilyen típusú elemek kényelmes energiaforrást nyújtanak olyan eszközök számára, amelyek nagyobb teljesítményre és hosszabb üzemidőre vágynak.

A 9V elemek jellemzően lapos, téglalap alakúak, és két, a tetejükön található pólussal rendelkeznek: egy pozitív és egy negatív pólussal. Az ilyen típusú elemek a belsejükben található kémiai reakciók során termelik az elektromos áramot. A 9V elemek rendszerint alkáli vagy lítium típusúak lehetnek, ami magasabb feszültség és hosszabb élettartam jellemzi őket.

Gyakran használják a zenei eszközökben, például gitárhangszórókban, effekt pedálokban, tűzhelyekben, távirányítókban, fényszórókban, füstérzékelőkben és sok más olyan készülékben, ahol az áramforrásnak hosszabb ideig kell kielégítenie a magasabb energiaigényt. A 9V elemek széles körben elérhetők a kereskedelmi üzletekben, és könnyen cserélhetők.

Azonban a felhasználóknak figyelniük kell arra, hogy az adott eszköz specifikációi mit javasolnak az elem típusát illetően, mivel nem minden készülék kompatibilis vagy optimális működésre tervezve egy bizonyos típusú elemmel.


-


1termék 11
Szűrés
Termék státusza
Gyártó