KLÍMA KÉRDÉSEKKEL KAPCSOLATBAN:

+36 30 566 5323

 Hétfőtől-Péntekig: 8-19h-ig          

FIGYELEM!!! AKCIÓS KLÍMÁKHOZ AZ ONLINEPÉNZTÁRCA KUPONOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!  

Mennyezeti lámpa


-
A mennyezeti lámpa egy kiemelkedően fontos eszköz a világítástechnikában, amely a belső terek megvilágítását szolgálja. Kialakítása és funkciójának sokfélesége miatt széles körben alkalmazzák otthonokban, irodákban, kereskedelmi helyszíneken és más közösségi terekben. Ezek a lámpák a mennyezethez rögzítve elérhetők, különböző formákban és stílusokban, hogy illeszkedjenek a tér kialakításához és funkciójához.

A mennyezeti lámpák tervezése és elrendezése a belső tér kialakításában kulcsfontosságú. A különböző típusok közé tartoznak a csillárok, a függeszték lámpák, a plafonlámpák és a süllyesztett lámpák, melyek mindegyike különféle esztétikai és funkcionális célokat szolgál. A modern mennyezeti lámpák széles körben használják a LED technológiát, ami energiatakarékos megoldásokat és változatos fényerősséget tesz lehetővé.

A mennyezeti lámpák nemcsak a világítás szempontjából játszanak fontos szerepet, hanem esztétikai elemként is hozzájárulnak a tér stílusához és hangulatához. A különböző formák, anyagok és színek lehetővé teszik a lámpák testreszabását az adott környezethez. A lámpák megfelelő elrendezése és fényelosztása javítja a tér általános világítását és kényelmét.

A korszerű mennyezeti lámpák környezetbarát megoldásokat kínálnak, minimalizálva a karbantartási költségeket és csökkentve a környezeti lábnyomot. Az okos világítástechnika térnyerésével a mennyezeti lámpákat gyakran intelligens rendszerekkel kombinálják, amelyek segítik a fényerő és a színhőmérséklet szabályozását, növelve a rugalmasságot és az energiahatékonyságot. Összességében a mennyezeti lámpák fontos elemei a modern világításnak, amelyek nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikailag is vonzók.

2678termék
 
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Anyag
Szín
Cserélhető fényforrás
IP Védelem
IK Osztály
CRI
Színhőmérséklet [K]
Fényáram [lm]
Teljesítmény [W]
Tápegység
Stílus
Fénypontok száma
Foglalat
Dimmelhető / Szabályozható
Ár
 (Ft)
299 Ft - 550 099 Ft